Ontstopping-Riool,

Riool spoed service Virginia

085 004 32 84, 24/7

Alles in en om het huis

gootsteen ontstoppen

keuken ontstoppen

Badkamer onstoppen

Toilet ontstoppen

Riool ontstoppen

afvoer ontstoppen

Heldere prijs afspraken

OVER

OVER RIOOL SPOED SERVICE Virginia

Heeft u een verstopte gootsteen, afvoer, wc, stinkende afvoer of riolering? Dan bent u bij ons bij het juiste adres! Wij hebben monteurs met jaren ervaring die 24 uur per dag 7 dagen in de week klaarstaan om de problemen met uw verstopte gootsteen op te lossen. Onze monteurs helpen bij alle gootsteenproblemen in de keuken, wc, douche, bad etc. We bespreken bij aankomst met u de prijs, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Onze voorrijkosten zijn slechts €35,-!

Heeft u geprobeerd om de verstopte gootsteen zelf te ontstoppen, maar lukt het niet? Geen zorgen, wij hebben monteurs door heel Nederland die uw gootsteen in de keuken, badkamer en wc voor u ontstoppen. Bel ons direct om een afspraak te maken en voorkom zo dat uw gootsteenprobleem erger wordt.

goede kwaliteit en service

Is uw afvoer of riool verstopt dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag,

Dag en nacht beschikbaar

7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. 

Bij iedere verstopping

Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc.

DIENSTEN

onze loodgieters diensten

Toiletten

Je wc razendsnel weer gebruiken

ontstoppen

Wij verhelpen alle ontstoppingen

was- en vaatmachines

Ook uw was- en vaatmachines ontstoppen wij

100%

wij lossen het op, zonder verassingen

Met onze scherpe prijzen betaalt u bij ons nooit te veel. Vooraf bespreekt onze monteur met u wat de ernst van de zaak is en wat de kosten zullen zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Verder zijn onze monteurs dag en nacht beschikbaar om afvoer en riool problemen op te lossen. Ook op feestdagen staan wij altijd voor u klaar!

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

afspraak

boek direct een afspraak

Afspraak maken

Email ons op

info@ontstopping-riool.nl

Call Now ButtonAfspraak maken